Σχετικά με μένα

Αλεξάνδρα Αλ Χασούντ – Μαρκάδα

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Στον κόσμο της διατροφής , συχνά ακούμε υποσχέσεις!

Υποσχέσεις μη ρεαλιστικές που το μόνο που καταφέρνουν ειναι να δημιουργούν ένα κλιμα παραπληροφόρησης στον κόσμο ο όποιος ταλαιπωρείται για καιρο με την διαχείριση του βάρους του..

Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να χάσετε βάρος και να διατηρήσετε μια υγιεινή διατροφή. 

Γιατί; Γιατί και εγώ ήμουν εκεί πριν από κάποια χρόνια.

Όταν ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο πανεπιστήμιο του Hertfordshire το 2014  ως πτυχιούχος Διαιτολόγος, έκανα την πρακτική μου στην κλινική διατροφή στα νοσοκομεία “Μεταξά αντικαρκινικό νοσοκομείο Πειραιά” και “Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν”.

Έτσι, αποφάσισα να αφιερώσω τη ζωή μου στο να βοηθήσω τους άλλους να επιτύχουν τους στόχους τους σχετικά με τη διατροφή και την υγεία τους, δημιουργώντας τη Nutrition Aid.

Βλέποντας την ικανοποίηση και την ψυχολογική ανέλιξη στο πρόσωπο των διαιτωμένων όταν επιτυγχάνουν τους στόχους τους , μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο να αγαπώ αυτό το επάγγελμα ακόμη περισσότερο.

Εδώ στη Nutrition Aid, προσφέρουμε κάτι πραγματικά προσιτό και αξιόπιστο , βασίζοντας τις γνώσεις μας στην πιο σύγχρονη επιστημονική έρευνα και διαμορφώνουμε το πρόγραμμά σας σύμφωνα με τον τρόπο ζωής σας.

Δεν θέλουμε να σας επιβάλλουμε αυστηρούς κανόνες ή περιοριστικές δίαιτες σε ένα λευκό χαρτί.

Αντιθέτως, προσφέρουμε εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής που προσαρμόζονται ανάλογα με τις καθημερινές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Καταλαβαίνουμε απόλυτα την επιθυμία σας να δημιουργήσετε υγιεινές διατροφικές συνήθειες για εσάς και για όλη την οικογένεια.

Γι’ αυτό προσφέρουμε συμβουλές και υποστήριξη, για να διασφαλίσουμε, ότι μαζί με εσάς τα παιδιά σας αναπτύσσουν υγιεινές διατροφικές συνήθειες από μικρή ηλικία. Η πραγματική αλλαγή στην διατροφή προκύπτει μόνο όταν είναι βιώσιμη και ευχάριστη.

Αυτή είναι η προσέγγιση που θα ακολουθήσουμε μαζί για να πετύχετε τον στόχο σας!

Είμαι πεπεισμένη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε αυτό το ταξίδι μαζί μου; 

Επικοινωνήστε σήμερα, και ας ξεκινήσουμε!

Με εκτίμηση και πάντα φιλικά,

Αλεξάνδρα Αλ Χασούντ